PROTECT - Postrek proti Ploštici a blche 500 ml KS-21630


Dom a záhrada | Záhrada | Lapače a odpudzovače

Cena: 14.60 EUR

Charakteristika: Moderná formulácia zaručuje vynikajúcu vypudivosť a zároveň dlhotrvajúcu účinnosť pomocou účinnej látky S –metoprén , regulátoru rastu hmyzu, ktorý preruší vývojové štádium jedincov. Prípravok je vhodný aj na škodcov, ktorí sú rezistentní na syntetické pyretroidy. Prípravok účinkuje dotykom.

Bezpečnostné opatrenia: Pred použitím potrepte a uvoľnite bezpečnostné uzávery ,otvorte okná a zabezpečte dôkladné vetranie miestnosti. Nerozprašujte na obliečky a postelné prádlo, v prípade ich postreku doporučujeme vyprať v 60 C stupňovej vode. Nerozprašujte na elektrické zariadenia! Počas rozprašovania nepoužívajte otvorený oheň a nefajčite, nepite a nejedzte! Použite vhodné pomôcky osobnej ochrany-okuliare, rukavice. Jedovatý pre vodné organizmy.

Použitie: Rozprašujte cielene na chodníky, úkryty a výskyt hmyzu.

Na ničenie ploštice posteľnej: rozprašujte na rohy matracov, nočné stolíky, okolo konštrukcie postele, nábytok v okolí, stoly, stoličky, zásuvky, zadné steny obrazov a zrkadiel. Tiež je dôležité ošetriť lemovanie okolo stien parkiet, linolea, kobercov. Dávkovanie: cca 15ml /24-26 rozprášení / postačuje na m². Obsah nádobky stačí na 30m² plochy. Na dosiahnutie maximálnej účinnosti rozpraš opakujte po 2-3 týždňoch .

Na ničenie bĺch: prípravkom v prvom rade ošetrite podlahu a jej otvory následne steny do výšky 1 m . Venujte pozornosť najmä obydliam domácich miláčkov. Po rozpraši min 1 týždeň neumývajte podlahu. Po jej umytí postup opakujte. Dávkovanie: 5ml /8-10 rozprášení / m² plochy. Obsah nádobky postačuje na ošetrenie 80m² zamorenej plochy. Je možné dosiahnuť aj 8-9 mesačnú účinnosť.

Zloženie: Etanol >90%, 2,8g/kg S.metoprén; 1,8g/kg pyretrin; 3,6g/kg PBO

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí!  Nepoužívajte po dátume exspirácie!Používajte biocídne výrobky bezpečne! Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o výrobku!

PROTECT - Postrek proti Ploštici a blche 500 ml KS-21630 e-shop >>



Ďalší tovar z kategórie:

EUCERIN Sun Allergy Protect Ochranný krémový gél na opaľovanie proti slnečnej alergii SPF 50 150 ml

EUCERIN Sun Allergy Protect Ochranný krémový gél na opaľovanie proti slnečnej alergii SPF 50 150 ml

Tento krémový gél na opaľovanie s ľahkou konzistenciou chráni pred slnečnými alergiami a poškodením pokožky v dôsledku slnečného žiarenia... lekáreň >>




HEDRIN Protect  Go sprej proti všiam 120 ml

HEDRIN Protect Go sprej proti všiam 120 ml

Pri pravidelnom používaní chráni vlasy proti všiam... lekáreň >>




PARANIT Strong Dry Protect Repelent proti hmyzu 125 ml

PARANIT Strong Dry Protect Repelent proti hmyzu 125 ml

Nemastný a rýchlo schnúci repelent proti hmyzu s upokojujúcimi zložkami nedráždiaci pokožku, pre silnú ochranu... lekáreň >>




NIVEA Men Silver Protect Sprchový gél 500 ml

NIVEA Men Silver Protect Sprchový gél 500 ml

Osviežte svoje telo i myseľ pri každom sprchovaní a predchádzajte nepríjemnému pachu z telesného potu... lekáreň >>